Online salg er vigtigere end nogensinde før!

Coronakrisen har ramt mange brancher hårdt, og det er specielt gået ud over fysiske butikker, der har fået restriktioner og derfor opererer stramme restriktioner. Kunderne er grundet Covid-19 begyndt at handler mere online, og derfor er det vigtigere end nogensinde før, at du begynder at markedsføre dig online.

Ved at benytte den rette online markedsføring kan du hurtigt øge din omsætning og dermed skabe vækst i din virksomhed. Du kan blandt andet benytte dig af Google Ads, SoMe annoncer eller SEO. SEO betyder direkte oversat søgemaskineoptimering, og bruges til at ranke højere på søgemaskiner, hvor vi i Danmark primært bruger Google. Ved at benytte dig af SEO kan du opnå en god placering i søgeresultaterne, hvilket gør dig synlig over for potentielle kunder. Har du en webshop, kan du altså med fordel benytte dig af online markedsføring i denne tid, hvor det er vigtigere end nogensinde før. Det skaber en større kundestrøm på din side, flere klik, bedre ranking og mere salg.

“Siden Corona krisen er antallet af transaktionssøgninger på Google steget med næsten 40%, hvilket indikerer at flere og flere handler online. Tallet er aldrig steget med så meget før.” – Kristian Kleemann

Kunne du tænke dig at benytte dig af SEO i din virksomhed, kan du kontakte KommuniKlee.dk, som er en online markedsføringsvirksomhed, der specialiserer sig i arbejde med SEO. De kan tilbyde forskellige ydelser inden for området, og kan kontaktes på mail kkleemann6@gmail.com eller telefon 21 35 08 03. Har du brug for hjælp til et andet område inden for online markedsføring, kan virksomheden også hjælpe dig med dette, da de har en stor viden inden for området. Du kan yderligere få gratis vejledning ved at kontakte dem med spørgsmål.

Skrevet af Kristian Kleemann