KommuniKlee SEO Q&A | Ofte stillede spørgsmål

Vi har nogle spørgsmå, der bliver stillet oftere end andre, og du kan måske finde et svar på dit spørgsmål til os her på siden.

Hvad koster en SEO tekst hos jer?

Når du køber SEO tekster hos KommuniKlee afhænger prisen meget af, hvor stor opgaven er. Vi stræber os efter at tilbyde billige SEO tekster, så jo flere du køber, jo mere kan du spare pr. tekst. Normalt når vi sender et tilbud ud til vores kunder, skriver vi en pris pr. ord, der går fra 0,5 kroner per ord ned til 0,2 kroner per ord, men det afhænger som nævnt før af, hvor meget vi skal skrive for dig.

Hvor hurtigt kan i lave en SEO tekst eller større opgave?

Når du kontakter os med en opgave, du gerne vil have lavet, sender vi et tilbud retur til dig, hvori vi nævner en dato for, hvornår vi cirka kan være færdige med opgaven. Vi tager ikke flere opgaver ind, end vi kan nå at klare i ordentlig tid, så du hurtigst muligt kan få dine stærke SEO tekster fra os og ind på din side, så du kan begynde at ranke endnu højere end før. Når vi har indgået en aftale, går vi straks igang med din opgave, og du kan forvente at få dine tekster retur i ordentlig tid og som regel før aftalt deadline.

Tilbyder i gratis SEO vejledning?

Det korte svar er JA! Vi tilbyder gratis SEO vejledning, hvor du kan kontakte os med SEO relaterede spørgsmål, som vi vil forsøge at svare på hurtigst muligt. Det koster dig ikke noget, og vi hjælper dig gerne med at opfylde dine mål om ranking af dine sider. Du kan til hver en tid kontakte os her.

Hvad er det vigtigste når man skriver SEO tekster?

Det du skal være mest opmærksom på, når du skriver SEO tekster, er at huske dine primære søgeord, som du gerne vil ranke på. Derudover skal du huske, at du ikke skal skrive til Google, men til de kunder der skal læse den tekst, der skal være på siden. Når du laver et overforbrug af dit søgeord, kan Google i visse tilfælde straffe det, så du altså ranker dårligere på ordet. Du kan bruge en tommelfingerregel, der hedder:

  • Primære søgeord skal optræde cirka 1 gang per 50-100 ord
  • Sekundære søgeord skal optræde cirka en gang per 100-200 ord
  • Tertiære søgeord skal optræde cirka en gang per 200-300 ord

Har du andre spørgsmål?

Hvis du stadig har et spørgsmål, som du ikke har fået svar på, kan du altid kontakte os på vores kontakt os side.

Skriv et svar