KommuniKlee er et SEO-bureau, der er grundlagt af Kristian Kleemann. Vi tilbyder som udgangspunkt billige SEO optimerede tekster og søgeordsanalyser, der kan hjælpe din virksomhed med at ranke højere på primært Google’s søgemaskine. Hos KommuniKlee hjælper vi dog med mange forskellige SEO relaterede opgaver, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om os, lave en forespørgsel eller stille spørgsmål til alt, der handler om søgemaskineoptimering.

Du kan forvente et professionelt samarbejde, hvor der er fokus på dine ønsker og prioriteter. Vi har et mål om at hjælpe kunderne bedst muligt med at nå præcis derhen, hvor de gerne vil. Vi tager lige så meget ære i at hjælpe de små virksomheder, som vi gør med de store, og lige præcis dét synes vi, er en grundene til at vi skiller os ud fra andre markedsføringsbureauer. 

Vi går meget op i resultater, der viser vores stærke kompetencer, men også i en kundetilfredshed, der får folk til at vende tilbage gang på gang. Du kan finde alle vores ydelser lige her.

Om grundlægger Kristian Kleemann

Alle ydelser, som KommuniKlee tilbyder, bliver udarbejdet af Kristian Kleemann, som yderligere er grundlægger af bureauet

Erhvervserfaring

Kristian har fra en tidlig alder været ude på arbejdsmarkedet, hvor han i mere end 5 år har arbejdet med salg og rådgivning til kunder i butik. Efter at være flyttet til Aarhus for at læse, har han arbejdet for et stort digitalt markedsføringsbureau, hvor han har skrevet SEO optimerede tekster til blandt andet nogle af Danmarks største og mest velkendte webbutikker. For at se hele Kristians karriere, kan du se hans LinkedIn-profil.

Uddannelse

Kristian startede sin uddannelse i Haderslev, hvor han gik på Det Blå Gymnasium og færdiggjorde sin højere handelseksamen (HHX). Det var på denne uddannelse, at han fik en stor interesse for markedsføring, salg og økonomi. Specielt digital markedsføring interesserede ham, og han var fast besluttet på, at det var dét han skulle arbejde med. Efter et sabbatår i butik valgte han, at læse til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Aarhus – en to-årig uddannelse. 

På baggrund af hans interesse i online markedsføring valgte han fagene SEO, dataanalyse og Google Ads som valgfag for at styrke hans kompetencer inden for området. Med disse fag har han opnået en stor faglig viden, og har med denne viden valgt at starte et nyt SEO-bureau, der har fokus på SEO optimerede tekster. Kontakt os gerne på mail kkleemann6@gmail.com eller telefon +45 2135 0803. Du kan også kontakte os ved at bruge vores kontaktformular – det eneste du skal gøre er at klikke her.

Hurtig guide til SEO

Hvis du vil lære mere om søgemaskineoptimering, kan du se en hurtig videoguide herunder. Du kan også læse meget mere i vores seo-blog her.

Denne blog vil løbende blive opdateret med nye indslag, så du hele tiden kan lære mere om et meget vigtigt element i din markedsføring – som selvfølgelig er SEO.