AccuRanker anmeldelse

AccuRanker Review: Features and Use Cases - Moving Traffic Media

Hvis du skal lave en succesfuld SEO kampagne, skal du bruge et værktøj til at tracke dine hjemmesider, søgeord og deres placering på Google på tværs af computere og mobiltelefoner. Det kan være svært at finde en optimal side, der kan tracke det hele, men AccuRanker har gjort et rigtigt godt forsøg. Gå direkte til AccuRankers forside her.

Vi har her kigget nærmere på, hvad der gør, at AccuRanker har så flotte anmeldelser på Trustpilot.

Hvad er AccuRanker?

AccuRanker er et af de aller bedste ranking tools på markedet til at tracke søgeord. Værktøjet giver dig et godt overblik over alle dine søgeord til dine sider, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan hver side ligger på Google. Med AccuRanker får du den mest troværdige og pålidelige rank tracker på markedet.

Hvad gør AccuRanker anderledes?

Der er mange SEO værktøjer på markedet, og vi kommet her ind på, hvad det er, der gør AccuRanker anderledes end alle de andre.

1. Akkurat og opdateret data

Google opdaterer ofte deres algoritmer og måden de læser sider på, og dine sider kan hurtigt ændre deres placering på Google. For at hjælpe dig med hele tiden at kunne holde overblik over dine rankings, opdaterer AccuRanker dine restultater hvert døgn. Du har også mulighed for selv at opdatere dine resultater ved at trykke på knappen, der er vist herunder.

AccuRanker review instant refresh button

2. AccuRanker tilbyder nem opsætning

I forhold til mange andre SEO værktøjer, er AccuRanker opbygget meget brugervenligt, så det kan bruges af alle og enhver uanset, hvor IT-kyndig du er. Deres interface er nemt at navigere rundt i, og du har et overblik over de vigtigste funktioner. Du har derudover mulighed for at forbinde AccuRanker med mange tredjeparts værktøjer, så du kan samle det hele.

Google Integrations

3. Rapporter der kan tilpasses

Du har mulighed for at spare tid med automatisk genererede rapporter, der giver dig et overblik over udviklingen af dine rankings. Du kan sætte AccuRanker op, så du får tilsendt rapporter en eller flere gange om ugen eller måneden alt afhængig af, hvad du foretrækker. Du behøver altså ikke selv holde øje med udviklingen, da AccuRanker klarer det for dig. Det eneste du skal gøre er:

  1. Tilføj dine sider og eventuelt dit logo
  2. Sæt dit skema op, så du modtager rapporten så ofte, som du vil
  3. Modtag automatisk genererede rapporter

Så nemt er det!

Sådan kommer du i gang med at ranke

Det er nemt at komme i gang, og du kan endda få en gratis prøveperiode, så du kan se præcist, hvor god AccuRanker er for dig, inden du betaler for det. Alt du skal gøre for at oprette en konto på AccuRanker er, at trykke på Opret konto, som er markeret på billedet herunder. Du kan også gå direkte til siden ved at klikke her.

Når du har oprettet din profil, kan du hurtigt tilføje et eller flere domæner, hvor du også kan vælge hvilket land, hvilken by eller hvilket område, der skal fokuseres i. Derefter kan du tilføje dine søgeord og vælge, hvilken søgemaskine du vil bruge. Her anbefaler vi, at du bruger Google, da det er den mest brugte hele verden over, hvor Danmark ikke er en undtagelse.

Opsamling på AccuRanker anmeldelsen

Alt i alt er AccuRanker en af de bedste søgeordstrackere på makedet – hvis ikke den bedste. Vi kan helt klart anbefale den, da du får en masse gode værktøjer, som du kan bruge selv, hvis du ikke er den skarpeste til SEO. Kunne du bruge denne AccuRanker anmeldelse, så eller kender du allerede til AccuRanker. Giv en bedømmelse herunder!

 

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Accuranker
Product Name
Ranktracker
Price
700,- i måneden
Product Availability
Available in Stock

Skriv et svar